Cleantech & Circular Economy 'state of the art' innovaties en oriëntatiereis naar Kopenhagen

18 - 21 November 2019. Kopenhagen, € 2390,00

Summary
Oriëntatie op State of the ART op het gebied van Cleantech & Circular Economy in fontrunner land nummer één Denemarken.
Cleantech & Circular Economy 'state of the art' innovaties en oriëntatiereis naar Kopenhagen
event
event-icon-white-v3.png

18 - 21 November 2019

Is op de hoogte zijn van State -of-the-Art en innovaties op het gebied van CleanTech en of Circular Economy voor jou belangrijk? Adenda organiseert een State-of-the-Art en Innovaties oriëntatie reis naar Kopenhagen, hét topcluster voor CleanTech en Circulaire Economy.

Het wordt een unieke reis omdat er maar weinig plekken in Europa zijn met zo’n concentratie van topbedrijven en instituten op gebied van CleanTech en Circular Economy. We bezoeken zowel bedrijven als toonaangevende organisaties om een breed beeld te geven van de status van GreenTech CleanTech, Future Energy en Circular Economy in Denemarken, ter vertaling naar jouw organisatie.

Netwerk

Naast de nodige inspiratie is ook het versterken van jouw netwerk met reisgenoten en medewerkers van de te bezoeken bedrijven en of instituten zal een meerwaarde zijn.

Internationale Innovatie Oriëntatie Tours is een Adenda concept. Wij hebben veel Internationale ervaring o.a. met het professioneel organiseren van deze Internationale Innovatie Oriëntatie Tours, die een zeer hoge waardering hebben voor inhoud en organisatieniveau. Dit laatste zowel van deelnemers als de internationale organisaties die we eerder bezocht hebben.

Het doel van het programma is deelnemers:

  • De unieke Deense State-of-the-Art en innovatiekracht op het gebied van CleanTech en of Circular Economy in beeld te brengen, bij een mix van ondernemingen en instituten.
  • Toepassingen te tonen bij bedrijven die ideeën geven en beelden schetsen ter vertaling naar jouw eigen situatie.
  • Verbreding van netwerken te bieden met college deelnemers en personen bij te bezoeken instituten en bedrijven.
  • Inzicht te geven in (internationale) samenwerkingsmogelijkheden voor brancheorganisaties, overheidsinstellingen en bedrijven.

Doelgroep:

  • Personen - bedrijven die actief zijn op het gebied van CleanTech en of Circular Economy of zich oriënteren op oplossingen.
  • Organisaties, (profit, non-profit en overheid) Waterschappen, Gemeentes, Provincie / beleidsmakers op genoemde gebieden, productiebedrijven, enz.
  • Adviseurs in de GreenTech, CleanTech en Circular Economy sector die bedrijven ondersteunen en of adviseren.
  • Bedrijven die innovatieve producten maken of op de markt brengen voor deze sectoren.

Programma

Data: van 18 tot 21 november 2019. Bekijk het document onderin dit artikel voor het dag to dag programma.  Schrijf je bij belangstelling tijdig in, want het aantal plaatsen is beperkt. Tijdens de bezoeken aan de bedrijven en instituten is de voertaal Engels.


Heen en terugreis: op eigen gelegenheid en verantwoordelijkheid. Circa 8 auto reisuren vanuit Deventer A1 of vliegen naar Kopenhagen. Wij adviseren bij het boeken van een vliegticket of anderszins altijd een refundable (is inclusief annuleringsmogelijkheid) te boeken of separaat een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval je, om welke reden dan ook, de reismethode wilt veranderen of moet annuleren.

Inclusief: het maken van een A4 factsheet van jouw bedrijf, ter voorbereiding voor de bedrijven en personen die je gaat ontmoeten en factsheets ter voorbereiding van de bedrijven en instituten die we gaan bezoeken

Inclusief: een After-Project-Meeting bij een gastgevende project relevante organisatie of onderneming in Nederland.

Maximaal aantal deelnemers per onderneming: 2

Kosten: € 2.390,- pp exclusief 21% btw. Inclusief 3 overnachtingen + ontbijt in een 4 sterren hotel, lunches, diners en transfers ter plekke. Inclusief consumpties die worden aangeboden tijdens de meetings, lunches en diners.

De investering is als studiekosten aftrekbaar. De tekst op de factuur wordt hiervoor conform de eisen van de belastingdienst opgesteld. Het programma kan inhoudelijk nog aangepast worden in het belang van de kwaliteit en/of actuele (on)mogelijkheden of anderszins. De kwaliteit van het programma zal hierbij altijd onze hoogste prioriteit hebben.

Inschrijven kan op de speciale pagina op de website www.adenda-export.com.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en tijdig voor uitvoering van het programma toegang tot een digitale projectmap met een routebeschrijving, de factsheets, hotel info, To-Think-On info, enz.

Bekijk het uitgebreide programma:

Programma Innovatie Oriëntatiereis Kopenhagen
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?