De krachten gebundeld: Week van de Circulaire Economie

21 - 28 January 2016

De krachten gebundeld: Week van de Circulaire Economie
event
event-icon-white-v3.png

21 - 28 January 2016

De circulaire economie, is dat ook wat voor jouw bedrijf? Ontdek het tijdens de Week van de Circulaire Economie. Van 21 t/m 28 januari dompelt Nederland circulair! met anderen het Nederlands ondernemerslandschap onder met circulaire oplossingen en ideeën.

Kansen en kennis

De circulaire economie betekent kansen, oplossingen en creatieve innovatieve toepassingen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Daarvan zijn wij overtuigd. In onze ambitie om het Nederlandse bedrijfsleven te overtuigen, van de juiste tools en kennis te voorzien en meer bekendheid te geven aan bestaande circulaire businesscases organiseren wij de Week van de Circulaire Economie.

Wat kan je verwachten

Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseren wij diverse bijeenkomsten voor verschillende bedrijfstakken en specialisaties. En dat doen wij niet alleen. Samen met andere organisaties organiseren wij bijeenkomsten, masterclasses, cocreatiesessies en keynotes door het hele land.

Zo is er tijdens het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland een marktontmoeting voor producenten en afnemers van klimaatbeheerinstallaties, toont Circle Economy de toegevoegde waarde van hoogwaardig hergebruik en komen ketenpartijen samen tijdens het Dutch Power Symposium voor ondertekening van het Fair Infra Agreement, waarmee een belangrijke stap wordt gezet richting een circulaire keten.

Het programma is nog in ontwikkeling en wordt komende weken uitgebreid.

Zorg dat je niets mist en hou circulaireeconomieweek.circulairondernemen.nl in de gaten voor updates!

Doe mee

Heb jij een interessante businesscase of wil jij ook iets organiseren onder de vlag van De Week van de Circulaire Economie? Mail dan gauw naar hallo@circulairondernemen.nl en geef aan wat jij wil bijdragen!

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here
person

Mark Beumer

Employee at Het Groene Brein

Do you want to comment on this event?