De Week van de Circulaire Economie | februari 2021

01 - 06 February 2021, 09:00 - 17:00. Door heel Nederland

Summary
DEEL JOUW CIRCULAIRE VERHAAL TIJDENS DE WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE
De Week van de Circulaire Economie | februari 2021
event
event-icon-white-v3.png

01 - 06 February 2021 09:00 - 17:00

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

Professionals organiseren van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond.
 

Hoe doe je mee?

Zet je deuren open, organiseer je eigen evenement en nodig bezoekers uit langs te komen. Een online event organiseren kan natuurlijk ook! Meld je eenvoudig aan via de knop hieronder.

Meld je evenement aan

Door wie wordt de Week van de Circulaire Economie georganiseerd?

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van MVO NederlandHet Groene Brein, het Ministerie van Infrastructuur en WaterstaatVNO-NCW en MKB-Nederland.

Blijf op de hoogte

Speciaal de Week van de Circulaire Economie is er een website waarop alle informatie te vinden is. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws,  het programma én de Circulair Awards 2021!

NAAR DE WEBSITE
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?