P>ACT organiseert Technische Werksessie rondom Circulaire Kunststoffen

13 February 2020, 10:00 - 17:00. Polymer Science Park, Zwolle, Free

Summary
Tijdens deze interactieve werksessie gaan we aan de slag met jouw vragen rondom opschaling, testen en experimenten
P>ACT organiseert Technische Werksessie rondom Circulaire Kunststoffen
event
event-icon-white-v3.png

13 February 2020 10:00 - 17:00

Heb jij een idee om of ben jij actief in een project om de kunststofketen circulair en gesloten te maken waar je wel wat hulp kunt gebruiken? Kom dan naar de Technische Werksessie op 13 februari 2020 bij het Polymer Science Park in Zwolle

In de kunststofketen is er al veel samenwerking tussen verschillende partijen omtrent circulariteit, maar er is nog veel meer potentieel. Vaak zijn er nog technisch inhoudelijke, sociale en randvoorwaardelijke drempels (bv. wet en regelgeving) die het volledig sluiten van de kunststofketen kunnen vertragen. Tijdens deze interactieve werksessie gaan we aan de slag met jouw vragen rondom opschaling, testen en experimenten. En krijg je voor jouw project/idee antwoorden, waarmee je verder aan de slag kan.

We beginnen deze middag met een plenaire sessie over circulariteit in de kunststofketen en geven een toelichting op P>Act, waarna we aan de slag gaan met de individuele vraagstukken. De unieke locatie bij het Polymer Science Park (PSP) biedt de mogelijkheid om producten, materialen en project ideeën te toetsen, testen en verder te brengen. De onderzoekers van PSP hebben gedegen kennis en ervaring in kunststoffen en het verwerken van kunststoffen. Met deze concrete kennis, technische ondersteuning en faciliteiten kunnen er direct oplossingen worden gevonden en inspiratie worden opgedaan.

De bijeenkomst is voor bedrijven en consortia actief in de (circulaire) kunststofketen. We zien je graag de 13e om samen met ons concrete antwoorden te vinden op jouw vragen. Zo zetten we samen een stap op weg naar circulaire duurzame kunststoffen.

Deze bijeenkomst is mogelijk gemaakt door Polymer Science Park, Oost NL, InnovationQuarter, Provincie Overijssel, Provincie Zuid-Holland en Stichting Afvalfonds.

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?