Symposium Brainport Circulair

09 October 2018, 19:30 - 22:30. Eindhoven - Klokgebouw Strijp S, Free

GOAL & TARGET
Aan de slag met circulair ondernemen? Kom inspiratie opdoen tijdens het Symposium Brainport Circulair op 9 oktober in het Klokgebouw in Eindhoven.
Symposium Brainport Circulair
event

09 October 2018 19:30 - 22:30

Kom kennismaken met en inspiratie opdoen over de circulaire economie. Op dinsdag 9 oktober organiseren de gezamenlijke Rabobanken in de Brainportregio in het Klokgebouw in Eindhoven het Symposium Brainport Circulair. Ben jij onze gast tijdens deze bijzondere avond?

Graag nodigen we je van harte uit om kennis te maken met en inspiratie op te doen over circulaire economie. Op dinsdag 9 oktober organiseren we in het Klokgebouw in Eindhoven het Symposium Brainport Circulair.

Circulaire economie biedt kansen

Onze economie ontwikkelt zich naar een circulaire economie. Hergebruik van producten en grondstoffen en voorkomen van schadelijke emissies staan hierin centraal. Vanzelfsprekend biedt de overgang naar een circulaire economie kansen voor ondernemers. Hoe? Daar krijg je deze avond antwoord op.

Symposium Brainport Circulair

Tijdens het symposium delen tien bedrijven uit de regio hun eerste stappen op circulair gebied met u. Zij namen dit voorjaar deel aan de Circular Economy Challenge en gingen de uitdaging aan om meer circulair en toekomstgericht te gaan ondernemen. En dat levert inspirerende voorbeelden op.

Daarnaast komen onder andere de bevlogen circulair pionier Bas Luiting en Bouwbedrijf De Meeuw (met een succesvol voorbeeld) aan het woord. Bovendien presenteren we de resultaten van een regioscan, die aangeeft waar de circulaire kansen voor de Brainportregio liggen. De avond wordt gepresenteerd door Michel Schuurman, directeur economie en politiek bij MVO Nederland.

Waar en wanneer?

Het Symposium Brainport Circulair vindt plaats op dinsdag 9 oktober 2018 vanaf 19.30 uur in de cultuurhallen van het Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven. Deze locatie is met zowel het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage. 

Deze bijzondere avond bijwonen?

Meld je snel aan. Meer informatie over het totale programma en de sprekers vind je op onze website. Daar kun je jezelf ook inschrijven voor het Symposium Brainport Circulair. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Read more
Related SDGs what are SDGs
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here
person

Bas Luiting

Eigenaar at Next Circle

Do you want to comment on this event?