Vijf inspiratiesessies: StartCirculair - Amsterdam

15 January 2018, 09:00 - 11:00

Summary
In samenwerking met ABN AMRO organiseren HNK (Het Nieuwe Kantoor) en Bascommunicatie onder de noemer StartCirculair vijf inspiratiesessies tijdens de Week van de Circulaire Economie.
Vijf inspiratiesessies: StartCirculair - Amsterdam
event
event-icon-white-v3.png

15 January 2018 09:00 - 11:00

Aansprekende bedrijven en ook de overheid zijn al gestart met Circulaire Economie. Wat is het, wat zijn inspirerende voorbeelden en hoe kun je het toepassen in jouw organisatie? In samenwerking met ABN AMRO organiseren HNK (Het Nieuwe Kantoor) en Bascommunicatie onder de noemer StartCirculair vijf inspiratiesessies tijdens de Week van de Circulaire Economie.

In anderhalf uur krijg je een krachtige inleiding op circulair ondernemen en organiseren, komt een aantal succesvolle koplopers aan bod en presenteren verschillende keynote sprekers hun actuele ervaring met circulair ondernemen. Naast informatie neem je ook een aantal tips mee om zelf te starten met Circulaire Economie.

Vijf x Inspiratie: data en locaties

Elke inspiratiesessie is van 9.30 tot 11.00 uur, vanaf 9 uur staat de koffie/ thee klaar. Moderator en inleider is Bas Douma (Bascommunicatie), toelichting op circulaire economie wordt gegeven door Rob Boerée (vm. directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.nl). Tevens is bij elke sessie een vertegenwoordiger van ABN AMRO aanwezig om de ervaringen vanuit de regio te delen. Data en locaties zijn:

  1. Maandag 15 januari: HNK Amsterdam Zuidoost | keynote spreker: Hein Brekelmans, hoofd Sustainable Finance Desk, ABN AMRO
  2. Dinsdag 16 januari: HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier | keynote spreker: Catharina Bieringa-de Jong, Bayards Aluminium Constructies
  3. Woensdag 17 januari: HNK Den Haag | keynote spreker: Richard Kooloos, hoofd Sustainable Banking, ABN AMRO
  4. Donderdag 18 januari: HNK Apeldoorn | keynote spreker: Christian Lorist, VNO NCW
  5. Vrijdag 19 januari: HNK Utrecht CS | keynote spreker: René Toet, Climate Neutral Group

Aanmelden - toegang gratis

Meld je vooraf én tijdig aan via info@HNK.nl onder vermelding van 1. datum en locatie, 2. je voornaam en achternaam, 3. naam organisatie en 4. je emailadres.
Toegang is gratis.

Zie hier informatie over de HNK-locaties.

Start ook met Circulaire Economie

Circulaire Economie is een item dat de komende jaren veel aandacht krijgt van bedrijven, organisaties en overheid. ABN-AMRO, Philips, Unilever, Desso, Auping, Gispen, Ahrend en andere inspirerende koplopers, zowel corporates als start-ups, investeren fors in de omslag naar een andere manier van ondernemen en organiseren: met een gesloten kringloop waarbij grondstoffen eindeloos worden hergebruikt en nieuwe waarde krijgen, met zo min mogelijk afval. Goed voor klimaat en milieu, goed voor de financiële resultaten van bedrijven.

Inspiratiesessies en workshops

Startcirculair is een initiatief van Bascommunicatie. Met inspiratiesessies en workshops draagt dit veelzijdige bureau bij aan meer bekendheid rond circulair ondernemen en organiseren en ondersteunt het bedrijven en organisaties met de start ervan in de eigen werkomgeving. Zie Startcirculair.nl

StartCirculair_flyer.pdf
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?