Webinar 'Het kantoor na corona; een gezonde werkomgeving'.

10 June 2021, 10:00 - 12:00. Webinear, Free

Summary
Inzicht in langetermijneffecten Corona op kantorenhuisvesting
Webinar 'Het kantoor na corona; een gezonde werkomgeving'.
event
event-icon-white-v3.png

10 June 2021 10:00 - 12:00

Op donderdag 10 juni 2021 in de ochtend organiseert fHEVO  een praktische webinar waarin het volgende thema aan de orde komt:

LANGETERMIJNEFFECTEN VAN CORONA OP DE KANTOORHUISVESTING

Steeds meer mensen zijn gevaccineerd en de maatregelen omtrent corona worden steeds meer versoepeld. Het lijkt erop alsof we in de loop van dit jaar gedeeltelijk terug naar kantoor kunnen. Tegelijkertijd lijkt het thuiswerken onderdeel van het nieuwe normaal te worden. Steeds meer organisaties geven aan ook na de coronaperiode hun medewerkers (meer) thuis te laten werken.

Maar wat is hiervan de impact op het welzijn, de productiviteit en de betrokkenheid van de medewerkers?

En wat betekent dit voor de bestaande kantoorhuisvesting? Voor welke activiteiten komt een medewerker nog naar kantoor? En wat betekent dit voor het benodigde aantal vierkante meters?

Tijdens de webinar is er voldoende ruimte voor interactie en discussie. Ook praktijkcases kunnen worden ingebracht en zullen worden behandeld, mits hiervoor voldoende tijd is en deze voldoende aansluiten bij het thema.

DOELGROEP EN DEELNAME

De webinar is bedoeld voor eigenaren en gebruikers van kantoorhuisvesting, facilitair managers en vastgoedmanagers, voor zowel de private als publieke sector (bijvoorbeeld stads- en gemeentekantoren). Deelname is gratis. De webinar duurt ongeveer 2 uur.

WILT U DEELNEMEN?

Meld u aan voor de webinar 'Het kantoor na corona; een gezonde werkomgeving' op donderdag 10 juni 2021 in de ochtend. Locatie: digitaal - via Microsoft Teams.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?