Webinar: De praktische inzet van circulair ondernemen

16 May 2019, 10:30 - 11:00. Vanaf je eigen computer of smartphone

Summary
Ondernemers vertellen wat circulair ondernemen is en hoe zij hun onderneming circulair kunnen maken
Webinar: De praktische inzet van circulair ondernemen
event
event-icon-white-v3.png

16 May 2019 10:30 - 11:00

Circulariteit is trending, maar wat is het eigenlijk? Tijdens het webinar behandelen onze experts op het gebied van circulair ondernemen meerdere thema’s. Wil je meer weten over circulair ondernemen? Meld je vandaag nog aan voor het gratis Webinar!

Wij zijn Kiwa, een organisatie die tot de wereldwijde top-20 op het gebied van testen, inspectie en certificering behoort. We hebben als doel om de wereld een stuk veiliger te maken en nemen onze maatschappelijk verantwoordelijkheid dan ook serieus. Hierdoor organiseert Kiwa een webinar dat volledig in het teken van circulair ondernemen staat.

Live vragen stellen

Op donderdag 16 mei 2019 organiseert Kiwa om 10.30 uur het webinar ’De praktische inzet van circulair ondernemen’. Vragen als ‘Past circulariteit bij mijn onderneming’ ‘Wat is de toegevoegde waarden van circulair ondernemen’ en ‘komt mijn bedrijf in aanmerking voor het certificaat Prestatieladder Circulair’ staan op de agenda. Tijdens het webinar kun je ook live vragen stellen aan de Kiwa Experts.

Meld je aan

Ben jij benieuwd of jouw organisatie iets op het gebied van circulariteit kan verbeteren? Meld je dan aan voor het gratis webinar!

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?