Design thinking: van wens naar concreet designidee

Design thinking: van wens naar concreet designidee
library

Weleens van design thinking gehoord? Mijn specialisme is om samen met jou nieuwe ideeën op te doen en nieuwe inzichten te krijgen. Dit zal leiden tot een concreet concept voor een ontwerp van een verrassend nieuw product en/of een nieuwe kijk op je marktbenadering.

Ik ga met je brainstormen over een nieuwe zienswijze:

  • voor een concreet probleem waar je tegenaan loopt;
  • op je dienstenaanbod , zodat je nieuwe inzichten krijgt om de markt anders aan te boren;
  • om verrassend nieuwe verbindingen te leggen tussen verschillende dienstvormen en producten.

Aan het eind van het gesprek doe ik een concreet aanbod om je te helpen in het proces naar realisatie van dit idee.

Voorbeeldprojecten

Bij verschillende projecten ben ik betrokken geweest. Zoals bij het Klube project, het Circle 2.0 project en het Gouden ei project.

Het Klube project is ontwikkeld voor een directeur van een internationaal mijnbouwbedrijf om alle unieke eigenschappen van translucent graniet optimaal naar voren te laten komen. Ik wist alle eigenschappen te vangen in één bijzonder design.

Het Circle 2.0 project is ontwikkeld voor een groot 3D print bedrijf om de her-printbaarheid van materialen te onderzoeken (waarbij efficiënt materiaal gebruik wordt behaald) door het inzetten van kunstmatige intelligentie. Ik heb ze laten zien dat je wel kunt her-printen als je kunstmatige intelligentie inzet.

Het Gouden ei project is ontwikkeld voor een restaurant om af te stappen van het stuk voor stuk goud verven van eieren en milieuvriendelijker te kunnen werken.

Kosten

Ik wil mijn zichtbaarheid in de markt vergroten en bied je dit tijdelijk aan voor €250,-. Ik wil je deelgenoot laten zijn van de waarde van mijn werk en denkwijze. Benieuwd naar meer informatie of een sessie boeken, neem contact op.

Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?