Investeer in goud van de toekomst dat circulair en verantwoord is.

Summary
circulair goud
Investeer in goud van de toekomst dat circulair en verantwoord is.
library

Traditionele goudwinning heeft niets te maken met circulair ondernemen en is in het algemeen vast geplakt in het verleden en is ook de reden dat de industrie zijn “glans” heeft verloren. Al vele keren heb ik  bewezen dat het beter kan, ondanks de kritiek van de zogenaamde experts!

Goedkoper, efficiënter, veiliger en milieuvriendelijk, echt circulair.

Goudwinning over de laatste 40 jaar is veel veranderd en nieuwe technologieën en technieken heeft het mogelijk gemaakt om niet alleen om in nieuwe bronnen te tappen, maar ook milieuvriendelijk. Het winnen van goud in rivieren heeft alleen maar voordelen vergeleken met goudmijnen en openmijnen die afhankelijk zijn van bulldozers, graafmachines, vrachtwagens, aanvoer van water, en hoge arbeidskosten.

Rivier goud  gecombineerd met nieuwe technologie is 3x  goedkoper dan traditionele  goudwinning met een extra bonus dat het ook schadelijke metalen verwijder.

De goudindustrie heeft tot nu toe een slechte naam, i.v.m. corruptie, kinderarbeid en grootschalige milieuvervuiling. Onze aanpak is totaal anders, milieuvriendelijk met een positieve impact voor de natuur. Niet langer is de afkomst onbekend, eerlijk goud van onze rivieren en de Noordzee. Helaas voor dit ondernemen zijn geen provisies of subsidies, hierdoor zal in de eerste jaren beperkte mogelijkheden zijn en is ook de reden waarom de eerste 2 jaar kleinschalig zal blijven tot een maximum van 10 kg per jaar.  Door de huidige Covid-19 problemen was het reizen naar Amerika niet mogelijk en dit jaar is het nog steeds niet mogelijk, vandaar dat dit gerealiseerd moet worden.

Investeren of samenwerking is beide mogelijk zolang de focus is voor toekomst en circulair ondernemen. Het tijdperk van vernieling, chemicaliën, vervuiling en ouderwets goudwinning was voor mij al meer dan 30 jaar geleden voorbij, slimmer, goedkoper, efficiënter en milieuvriendelijk is de toekomst. Voor meer informatie  riviergoud@gmail.com

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?