Nationaal Afvalrapport, wAARDEvol 2015 (gratis te downloaden)

Nationaal Afvalrapport, wAARDEvol 2015 (gratis te downloaden)
library

Inspirerende verhalen van bekende en onbekende Nederlanders en Vlamingen over “hun” duurzaamheid, cijfers over afvalverwerking en recycling, trends, wetenschap en politiek. Het Nationaal Afvalrapport is een onmisbaar naslagwerk met mooie voorbeelden van bedrijven die niet praten over duurzaamheid, maar het vooral in de praktijk doen!

Inspiratie

In meer dan 60 artikelen en interviews leggen o.a. Helga van Leur, prof. dr. Jan Jonker en Nic Balthazar uit wat zij met afval hebben. Ook anderen delen inspirerende verhalen: Dopper, Herman Konings, Katja Schuurman, Francesca Vanthielen, Stientje van Veldhoven, Joke Schauvliege, Dolf Jansen, Faiza Oulahsen (Greenpeace), prof. dr. Ernst Worrell, Marieke van der Werf, Maurits Groen, Serge de Gheldere, Jan Douwe Kroeske, Steven Vromman (Low Impact Man), Herman Verhagen (Milieudefensie), Jan Kriekels en Joos Ockels.

De wAARDE van afval

De producten die wij weggooien zijn lang niet altijd onbruikbaar, of zijn als materiaal nog heel waardevol. In het Nationaal Afvalrapport leggen wij daarom uit wat de waarde van afval is aan de hand van sprekende voorbeelden en prikkelende verhalen:

Download hier gratis het Nationaal Afvalrapport.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/312d79572849ebae9055fe1ac111b6bc_large.jpg

Voor €45,- kunt u de gedrukte editie van het Nationaal Afvalrapport - wAARDEvol ontvangen. Bij iedere bestelling doneren wij €35,- aan het WWF. Met uw bestelling steunt u dus meteen een goed doel.

Read more
There are no matches yet. Match to this library
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this library-item?