Antrekk maakt duurzame kleding voor outdoor liefhebbers

GOAL & TARGET
Antrekk heeft als doel om kwalitatieve en functionele kleding te maken voor outdoor liefhebbers, op verantwoorde wijze geproduceerd.
Antrekk maakt duurzame kleding voor outdoor liefhebbers
oplossing

Antrekk is een duurzame onderneming actief in de kledingindustrie. Wij vinden dat kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen hand in hand moeten gaan en laten zelf graag het goede voorbeeld zien.

Over Antrekk

Antrekk levert duurzame en verantwoorde kleding voor outdoor liefhebbers, zoals wandelaars en skiërs. Antrekk is in 2016 opgericht en is als bedrijf in outdoor- en sportkleding gevestigd in sportstad Heerenveen. De naam is ontleend uit het Noors en betekent ‘outfit”’. De oprichters zijn zelf enthousiaste sporters. Antrekk heeft daarom het doel om kwalitatieve en functionele kleding te maken, op verantwoorde wijze geproduceerd.

Duurzaam merk

In ons assortiment hebben we kleding van onder ander het Tsjechisch familiebedrijf Kama Fashion & Function. Zij maken hun producten met veel zorg en liefde én met oog voor mens en omgeving. Het bedrijf is de nummer één in Tsjechië op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en originele ontwerpen van mutsen, wollen truien, sjaals enzovoort en maakt gebruik van Bluesign® gecertificeerde wol en garen.

Ook Sensor Activewear is een leverancier die heel bewust gekozen heeft voor het produceren van hun producten in Europa. Omdat de producten bestemd zijn voor de Europese markt is het voor hen niet meer dan logisch dat de producten ook daar worden gemaakt. Sensor is onder gespecialiseerd in thermo ondergoed.

Europese producten

Wij kiezen alleen voor producten van fabrikanten die kwaliteitsproducten leveren en deze op verantwoorde wijze produceren. Antrekk heeft bewust gekozen Europese producten te verkopen en niet te kiezen voor massaproductie buiten Europa.

Fleece

Duurzaam ondernemen bevat in onze ogen veel aspecten, zoals goede arbeidsomstandigheden, een eerlijke prijs, maar ook dingen als oog voor het milieu. Antrekk verkoopt daarom ook kleding van fleece, zoals fleece-vesten. Fleece wordt namelijk gemaakt van gerecyclede petflessen en is afkomstig uit een reststroom. Onze fleece producten komen uit Tsjechië en worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

Persoonlijk advies

Als laatste vinden wij het bieden van persoonlijk advies erg belangrijk. Op deze wijze toont Antrekk dat kwaliteit en verantwoord ondernemen hand in hand gaan.

Lees meer
Gerelateerde SDG's wat zijn SDG's
Er zijn nog geen personen gematcht. Match hier personen

Wil jij op deze oplossing reageren?