BinBang – Wil je met me scheiden?

BinBang – Wil je met me scheiden?
solution

BinBang helpt mensen op een makkelijker manier afval te scheiden bij de bron. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal is de BinBang een Dutch design stapelbare toren van afvalscheidingsboxen.

De bron
Uit frustratie over de hoeveelheid afval dat jaarlijks in de verbrandingsoven verdwijnt is BinBang in 2014 ontstaan. Des te beter het afval gescheiden wordt bij de bron van de creatie, consumenten en bedrijven, des te makkelijker het hergebruik en des te minder de noodzaak voor verbranding moeten de oprichters hebben gedacht. Daarom moet afval scheiden leuk, makkelijk en, het oog wil ook wat, dus ook mooi worden gemaakt. 

De bak
De afvalscheidingsboxen van de Utrechtse start-up verzamelt verschillende stromen afval, of beter gezegd waardevolle grondstoffen, en is zelf gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Doordat de boxen te stapelen zijn tot de gewenste hoogte, neemt deze in huis minder ruimte in dan verschillende bakken per afvalstroom. Handig is de uitneembare binnenbak met hendel, waardoor je zo naar het afvalpunt bij jou in de buurt loopt om jouw afval weg te brengen. BinBang heeft inmiddels al ruim 5000 Bins verkocht. 

Read more

Do you want to comment on this solution?