Eerlijk goud van Nederlandse bodem

Summary
Verwijderen van schadelijke metalen en het winnen van goud uit Nederlandse rivieren.
Eerlijk goud van Nederlandse bodem
solution

Het meeste goud komt uit Afrikaanse mijnen, gewonnen met schadelijke stoffen en onder slechte arbeidsomstandigheden. Dat kan anders. Dankzij onze technologie winnen we eerlijk, duurzaam goud van Nederlandse bodem en verwijderen we schadelijke stoffen.

De achtergrond

Wat een droom was in 1976 is naar meer dan 40 jaar werkelijkheid geworden en meer! Dankzij hard werken, kennis, kunde en doorzettingsvermogen maken we het schijnbaar onmogelijke, mogelijk: zorgeloos goud van Nederlandse makelij.

Een goudeerlijk productieproces

Op dit ogenblik word het meeste goud geïmporteerd uit Oeganda, dat nog steeds wordt gewonnen met het schadelijke kwik en door inzet van kinderarbeid. Het kan anders, niet alleen zonder chemicaliën, corruptie, kinderarbeid of milieuschade maar zelfs in eigen land. Sinds een aantal jaren hebben wij deze kennis en kunde in huis. Nu zoeken wij bedrijven en organisaties die met ons de strijd aangaan tegen kinderarbeid, corruptie en milieuvervuiling. Hoogtijd om een keuze te maken!

De oplossing

Mijn bedrijf kan kosteneffectief goud winnen van Nederlandse bodem in grote hoeveelheden en tegelijkertijd schadelijke metalen verwijderen zodat dit proces zelfs een positieve impact heeft op het milieu. 

Heb je interesse in eerlijk goud, wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?