Geef jouw Circulaire Business een Boost

Geef jouw Circulaire Business een Boost
solution

SMO en Het Groene Brein ondersteunen start-ups in alle fases van groei om samen bij te dragen aan de circulaire economie. Heb jij een briljant circulair business idee, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of wil jij jouw circulaire start-up van businessmodel doorontwikkelen tot €250.000,-?

Meld je dan aan voor het Get Started en/of het Get Business programma.

Get Started

Je hebt een briljant idee voor een betere wereld, wat nu? Circulaire ondernemers hebben de toekomst. Maar voor velen is het een uitdaging om je idee om te zetten in een waardevolle onderneming. In het Get Started programma zul je jouw briljante idee uitwerken tot een echt bedrijf.

We helpen met:

- Het ontwerpen van een circulair business model

- Van een idee tot een waardevolle propositie te komen

- Uitbreiden financiële mogelijkheden

- Opbouwen van een uniek netwerk van ondernemers en experts in de circulaire economie

Het Get Started programma duurt tien weken. Het helpt ambitieuze, startende ondernemers in hun kracht te zetten en helpt om business ideeën om te zetten in producten die een plaats op de markt verdienen. Er is maar een manier waarop je echt kunt leren hoe je een onderneming moet starten en runnen, en dat is door het te doen.

Get Business

Ambitieuze ondernemers met innovatieve duurzame ideeën die de eerste stappen al hebben genomen, kunnen veel sneller groeien door impact te creëren. In het Get Business programma werken startende ondernemers intensief samen om hun zaken snel te laten groeien.

Het programma biedt:

- Hoe je van business model naar €250.000,- inkomsten geraakt

- Creër en meet maximale impact

- Toegang tot een netwerk van ondernemers en experts in circulaire economie

- Focus op proces en verantwoording

Maak gebruik van het on-demand programma of een van de expert sessies over verkoop, marketing en schaalvergroting, circulaire ondersteuning, peer-to-peer support en nog veel meer. Dit draagt bij aan een gestage groei. Het Get Business programma wordt aangevuld naar jouw behoeften, in ruil daarvoor vragen wij enkel jouw inzet tijdens het programma!

Kijk op www.cebooster.nl voor meer informatie en overige ondersteuning die wij bieden aan start-ups en hubs.

Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?