Het Arbeidsrecht Bureau: juridisch advies & ondersteuning. Met korting voor ondernemingen gericht op duurzaamheid!

Summary
Heb je werknemers in dienst of werk je met zzp'ers? Zorg dat je jouw rechten en plichten kent!
Het Arbeidsrecht Bureau: juridisch advies & ondersteuning. Met korting voor ondernemingen gericht op duurzaamheid!
solution

Ondernemers op dit platform houden zich bezig met milieu en duurzaamheid, en met ondernemen. Het laatste waar je aan denkt is wet- en regelgeving. Maar, heb je te maken met werknemers, of zzp'ers, dan is het cruciaal dat je weet wat er speelt op het gebied van het arbeidsrecht. Zo voorkom je vervelende en dure verassingen. Lees hier meer over mijn oplossing!

Ik ben Annette de Groot, jurist en arbeidsrecht advocaat. Maar ik wil het anders doen.

Een van mijn belangrijkste uitgangspunten is dat ik een advocaat wil zijn van nu, die werkt met oog voor milieu en duurzaamheid.

Hoe dan? Ik gebruik geen papier, ik heb geen kantoorruimte en ik ga niet met de auto. Bovendien bied ik organisaties die zich inzetten voor milieu en duurzaamheid een fikse korting op het uurtarief. Omdat ik vind dat ondernemingen die zich bezighouden met de dingen die écht belangrijk zijn, zelf ook een meevaller verdienen. 

Want, als je een kantoorfunctie hebt, kan je tenslotte ook je steentje bijdragen aan een betere wereld. Ik geloof daar in en wil dit zoveel mogelijk wereldkundig wil maken. Mijn hoop is dat dit andere zakelijke dienstverleners inspireert om hetzelfde te doen!

Dus, heb je te maken met werknemers of zzp'ers? Of denk je daarover na?

Zorg dan dat je kennis van het arbeidsrecht up-2-date is, of dat je iemand kan benaderen die je daarbij helpt. Het arbeidsrecht verandert immers waar je bijstaat! 

Ik sta klaar om jouw organisatie tegen gereduceerd uurtarief op de hoogte te brengen van de laatste wetswijzigingen, je bij te staan in een arbeidsconflict en de perfecte op maat gemaakte arbeidsovereenkomst aan te leveren.

Neem gerust contact op om kennis te maken of te overleggen over de mogelijkheden!

Kijk op de website! https://www.circulairondernemen.nl/uploads/9f2147ea287a5171b5abafc3cd82c540_large.jpg Artikel(tje) over Het Arbeidsrecht Bureau in het Advocatenblad LinkedIn E-mail mij!
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?