Hubbel – Afvalloos op-/en afbouwen

Hubbel – Afvalloos op-/en afbouwen
solution

Hubbel biedt de moderne flexwerker een rustige en op maat aangepaste werkplek op verschillende sleutellocaties in Nederland. De Hubbels zijn niet alleen erg handig voor de reizende zelfstandige maar zijn tevens gebouwd volgens circulaire principes.

Cradle-2-Cradle
Het is algemeen bekend dat afval in de bouw een van de grootste onnodige afvalstromen is. Uitgangspunt voor de ontwerpers van de kleine Hubbel was dan ook om alle onderdelen blijvend toepasbaar te laten zijn voor meer dan 50 jaar, zonder afval te produceren. Het resultaat mag er zijn: Hubbel is een bouwsysteem dat volledig aanpasbaar is in grootte, functionaliteit en verschijningsvorm. Alle onderdelen wegen minder dan 50 kilo en zijn onderhoudsarm, waardoor ze meer dan 50 jaar mee gaan. Geen verf, stuc, kit, en schroeven maar speciale rubber magneten en magneetfolie houden het interieur bijeen. De constructie wordt geklemd met bouten en moeren en speciaal niet verklevend isolatieband. Waar andere bouwsystemen voor 50 of 60 % remontabel zijn, haalt een Hubbel 100%. 90% van het oppervlakte van een Hubbel is inmiddels basis C2C gecertificeerd.

Verder zijn flexibele installaties voor water en electra compleet geïntegreerd in het design. Zonnepanelen leveren direct energie aan de infraroodpanelen en samen met de sedum daken dragen ze zorg voor een aangenaam klimaat. 

Vernieuwend businessmodel
Het Hubbel workspace businessmodel is vernieuwend. Met een abonnement kan je op de Hubbels app per tijdseenheid (tot de kwartier nauwkeuring) in een van de werk cubicles verblijven, waarbij je ook gastheer bent van je eigen omgeving

Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here
person

Floris van der Kleij

Ditecteur at Hubbel bv

Do you want to comment on this solution?