Geef een kerstpakket met impact van Buy Social

Summary
Kerst is misschien nog ver, maar Buy Social zet alvast de duurzame kerstpakketten op een rij. Een kerstpakket met een goed verhaal geeft toch net wat fijner.
Geef een kerstpakket met impact van Buy Social
solution

Alhoewel Kerst nog ver weg is, zijn de aanbieders van kerstpakketten al druk bezig met de pakketten. Buy Social zet de kerstpakketten met een goed verhaal op een rij, die de wereld beter een stukje beter maken. Kies jij dit jaar ook voor een duurzaam kerstpakket?

Buy Social maakt inkopen bij sociaal ondernemers makkelijk. We bieden een online marktplaats waar hun producten en diensten overzichtelijk op te vinden zijn. Onze kerstpakketen bestaan uit kant en klare pakketten en pakketten die je zelf samen kunt stellen.

Kant en klaar pakketten

Fair Fabrics

De collectie van Fair Fabrics komt voort uit de combinatie van traditionele technieken, lokaal vakmanschap met een hedendaags ontwerp. Alle producten zijn handgemaakt en fairtrade geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan olijfhouten snijplanken, sierkussens, sjaals, sport- of keukenhanddoeken. 

GreenGiftBox en Eco Giving

Met veel aandacht en zorg zoeken wij naar de mooiste eco geschenkpakketten. De geschenkpakketten van GreenGiftBox en Eco Giving worden samengesteld uit producten van verschillende sociale ondernemers die met passie iets moois maken, grotendeels van gerecyclede materialen. Vervolgens worden de pakketten ingepakt en in elkaar gezet in sociale werkplaatsen. Op die manier is het een goed geschenk voor gever, ontvanger én maker.

Reinaerde

Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. In de ateliers en werkplaatsen maken cliënten naar ieders wens en voor elk budget een persoonlijk (kerst)cadeau. De (kerst)geschenken die binnen Reinaerde gemaakt worden, zijn op maat gemaakte geschenken. Dit kan variëren van een kaars tot een mooi kerstgeschenk. De producten worden binnen onze ateliers/werkplaatsen ontworpen, gemaakt en geassembleerd tot een mooi sociaal geschenk.

De SamenwerkingsUnie

Sociaal inkopen zonder concessie te doen op creativiteit en onafhankelijkheid. Alle pakketten worden verpakt door mensen die niet of nog niet mee kunnen binnen een regulier bedrijf of organisatie. Ze zijn er voor die mensen die geen gebruik kunnen maken van zorggeld maar wel (tijdelijk) extra begeleiding nodig hebben om in onze maatschappij mee te kunnen doen.

Verspilling is Verrukkelijk

Jij kunt dit jaar  het verschil maken door jouw medewerkers of relaties te laten genieten van een Verspilling is Verrukkelijk-pakket. Zo pak je voedselverspilling aan. Ze hebben twee pakketten samengesteld met producten die de feestdagen tot een verrukkelijk feestje maken. 

Zelf samen te stellen pakketten

FRANK about tea

Jouw relaties deze kerst laten genieten van eerlijke en sociale thee uit Kenya? Stel zelf een FRANK about tea geschenk bestaande uit tien unieke smaken, die zij in-house designen en vers leveren. Je kunt kiezen tussen een set-up voor theezakjes of losse thee. 

i-did

Wil jij dat al je relaties en medewerkers straks verantwoord boodschappen doen met een circular tote? Of geef ze een leuke flip fancy om hun telefoon en pasjes in te bewaren! De producten van i-did bestaan uit niet meer draagbare kleding en textiel van consumenten en bedrijven en worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Kunst met een verhaal. Beeldend Gesproken biedt originele, handgemaakte kunstwerken of een kunst cadeaubon aan. De kunst wordt uitsluitend gemaakt door professionele kunstenaars mét een psychiatrische achtergrond. Een inspirerend en sociaal kerstgeschenk voor je relaties en medewerkers.

Keuze genoeg dus uit duurzame kerstpakketten dit jaar. Mocht je er niet helemaal uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. Alvast hele fijne dagen!

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution

Do you want to comment on this solution?