Professionele laptoptas van hergebruikt rubber

Professionele laptoptas van hergebruikt rubber
solution

Ecowings produceert laptoptassen gemaakt van hergebruikt rubber. De rubber laptoptas is professioneel, sterk en handgemaakt. Een duurzaam alternatief voor iedere professional met een laptop.

Hergebruikt rubber is het basismateriaal van de Ecowings laptoptas. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven. De afvalberg wordt verkleind door het rubber uit de vuilnisstroom van India te halen.

Banden met verleden

Elke rubber binnenband heeft een reizend verleden achter de rug. Het heeft duizenden kilometers afgelegd door alle seizoenen van India. Wadend door rivieren en watervallen, rijdend door zand en stenen en balancerend op smalle verlaten weggetjes hoog in het Himalaya gebergte. De wegdek omstandigheden vormen het reliëf in het rubber. Zo vertelt elke laptoptas een eigen verhaal.

Een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers produceert samen de Ecowings tassen in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De Ecowings laptoptas is volledig handgemaakt. De makers hebben respect voor de natuur en oog voor mooi ontwerp.

Customizen

Elke laptoptas kan voorzien worden van een kleur rits die aansluit bij het bedrijf met het bedrijfslogo gestanst in het rubber. Met deze vorm van customizen spreidt Ecowings letterlijk haar vleugels over de hele wereld. Het ontwerp van de laptoptas is stevig en duurzaam. De laptoptas is van alle gemakken voorzien, met de nodige vakken aan binnen- en buitenkant voor agenda, mobiele telefoon en waterfles. De laptoptas is van hoge kwaliteit en waterafstotend. Waardoor deze laptoptas, net zoals de rubber banden, bestand is tegen alle seizoenen.

Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?

Hans Pijls
Hans Pijls

Mooi Angela!

15 January 2017 11:06