RebelSpaces maakt circulair flexwerken mogelijk

Summary
RebelSpaces biedt circulaire flexwerkplekken voor circulaire ondernemers en zelfstandigen die impact willen maken.
RebelSpaces maakt circulair flexwerken mogelijk
solution

RebelSpaces biedt radicale changemakers een thuis! Werk in een volledig circulair ontworpen workspace en ontmoet andere creatieve en gedreven ondernemers en zelfstandigen.

RebelSpaces is een circulaire flexwerkplek voor ondernemers en zelfstandigen die impact willen maken. Het is een thuis voor onafhankelijke ondernemers die onderdeel willen zijn van een community van radicale changemakers. We zitten in Nijmegen.

Over ons

We zijn een jong innovatief collectief gericht op het transformeren van wereldwijde industrieën naar een duurzame en circulaire manier van zakendoen. RebelSpaces belichaamt onze visie van een circulaire werkplek voor moderne ondernemers. Of je nu een prototype wil printen in 3d, hulp nodig hebt bij je customer journey of jezelf wil laten inspireren, het is een thuis voor onafhankelijke ondernemers die onderdeel willen zijn van een community van radicale changemakers.

Je kunt member worden vanaf €220 per maand. Rebelspaces uitproberen? Bezoek onze website voor meer informatie of kom een week proefzitten!

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?