Tomtoy: ge-upcyclede fietsen en composteerbare laptophoezen

Tomtoy: ge-upcyclede fietsen en composteerbare laptophoezen
solution

Tomtoy is een platform voor duurzame designproducten. Of je nu zoekt naar een duurzaam maatpak of een recyclebare koptelefoon, via de website en -winkel van Tomtoy vind je van alles.

Duidelijkheid voor de klant

Om zeker te weten dat je duurzaam geproduceerde producten koopt moet je als klant ver in de productieketen kunnen kijken. Tomtoy helpt daar een handje bij door communicatie tussen producenten en consumenten te faciliteren. Sinds september 2014 bouwt het achtkoppige bedrijf aan een digitale gemeenschap.

Toekomstvisie

Uiteindelijk wil Tomtoy bestaan uit 300 gevestigde merken en startende ondernemers, een half miljoen consumenten en 1.000 sociale webwinkels. Offline helpt de duurzame winkelketen WAAR met de verkoop van producten voor Tomtoy.

De uitdaging

“De grote ambities van het bedrijf zijn niet altijd even makkelijk te realiseren”, vertelt Erik van der Flier van Tomtoy. De benadering van de webwinkel “vraagt veel hoogwaardige en multidisciplinaire kennis, waardoor de startfase langer duurt dan voorzien”.  Gelukkig heeft de samenwerkingsbereidheid van de betrokken partners Tomtoy over de eerste hobbels heen gelopen.

Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?