Zoekt u circulaire meubelen voor uw kantoorinrichting?

Summary
De Projectinrichter biedt hoogwaardig circulair meubilair en circulaire diensten
Zoekt u circulaire meubelen voor uw kantoorinrichting?
solution

De Projectinrichter hecht veel waarde aan het milieu en behoud van een gezonde en leefbare leefomgeving voor ons en toekomstige generaties. De circulaire economie is één van oplossingen voor het groeiende probleem van een schaarste aan grondstoffen. Hier spelen we op in door u diverse circulaire producten en diensten aan te bieden.

Complete circulaire inrichting via De Projectinrichter

Zo bieden we een breed en ruim assortiment aan hoogwaardig circulair meubilair, zoals stoelen, tafels of banken. Deze zijn voorzien van een EPD (Environmental Product Declaration) en laat zien hoe het product tot stand is gekomen en hoe de levenscyclus verloopt aan de hand van een LCA (levenscyclusanalyse). Deze zijn eenvoudig te vinden op onze website.


Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan nieuw meubilair waar De Projectinrichter een retourname en restwaarde op kan garanderen.   

Over De Projectinrichter

Het landelijk werkende bedrijf De Projectinrichter is één van de grootste dealers van kantoor- en projectmeubilair met een breed assortiment dat via professionele adviseurs als architecten, projectmanagementbureaus en interieuradviesbureaus wordt verkocht aan eindgebruikers. De snelgroeiende aandacht voor circulair inrichten wordt gefaciliteerd door een op maat gemaakt pakket aan diensten, producten en financieringsmogelijkheden.  

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?