Candy Converters brengt duurzame Christmascracker op de markt

Summary
Tegenaan voedselverspilling en microplastics, stimuleren lokale economie, circulair ondernemen, sociaal en duurzaam
Candy Converters brengt duurzame Christmascracker op de markt
solution

Nieuw

De Conscious Cracker! Een duurzame variatie op de Christmascracker! Leuk voor in een kerstpakket, als cadeau per post of verrassing onder de kerstboom. De crackers worden geproduceerd in een sociale werkplaats. Dat betekent dat Candy Converters niet alleen groen en duurzaam onderneemt, maar ook sociaal.

De Conscious Cracker! Een duurzame variatie op de Christmascracker! Leuk voor in een kerstpakket, als cadeau per post, eyecatcher op tafel of verrassing onder de kerstboom. Er zitten 3 crackers in een doosje. Elke cracker bevat biologisch afbreekbare confetti en een spreuk. De cracker bevat geen kruit, dus je hoort geen knal.

Duurzaam

De confetti en de spreuk zijn gemaakt van reststromen snoeppapier (aardappelzetmeel). Circulair en composteerbaar. Het doosje en de crackers zijn gemaakt van landbouwafval en gerecycled karton. Like a non-virgin material, touched for the very second time!

Sociaal

De crackers worden geproduceerd in een sociale werkplaats. Dat betekent dat Candy Converters niet alleen groen en duurzaam onderneemt, maar ook sociaal. Party for the people!

Meer (en toch minder)
Er zijn twee varianten. Pine (3 dezelfde crackers in de kleuren groen, rood en wit) en Party (3 verschillende crackers in de kleurencombinaties koningsblauw/ oranje, donkerroze/ lichtroze en donkerroze/ geel). Formaat 30H x 95B x160L mm.

Meer weten over gewicht, inkoopprijzen en minimale afname? Mail naar: info@candyconverters.com

Zero waste, wél feest!

Website Candy Converters Mail Candy Converters
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?