Expovorm International Standbouw zoekt circulaire banners

GOAL & TARGET
Expovorm International Standbouw wil circulaire banners gebruiken in haar maatwerk stands wereldwijd
Expovorm International Standbouw zoekt circulaire banners
uitdaging

Expovorm is een internationaal standbouwbedrijf. In onze stands maken wij gebruik van verschillende bannermaterialen. Wij zouden graag circulaire banners willen gebruiken in onze stands. Daarnaast willen wij de huidige banners kunnen recyclen, zonder dat onze klanten in de nieuwe producten te herkennen zijn.

Circulaire banners gezocht!

Wij zouden graag in contact komen met leveranciers van circulaire banners. Het mogen ook andere materialen zijn, mits deze wel voor dezelfde toepassingen te gebruiken zijn. Daarnaast zouden wij graag ook in contact komen met bedrijven die onze huidige materialen kunnen recyclen. Voor ons is van belang dat onze klanten niet te herkennen zijn in de nieuwe producten als zij dat niet willen.

De meest gebruikte banner materialen in onze stands zijn gemaakt van:

  • Blockout
  • Backlit, lightbox, lumotex, lichtbak doek enz.
  • Decotex
  • Sprinkler doek

Ontwikkelt jouw bedrijf circulaire banners? 

Kortom werk jij voor een bedrijf dat circulaire banners ontwikkelt?  Dan komen wij graag in contact. Zit jouw bedrijf nog in de ontwikkelingsfase, ook dan zijn we geïnteresseerd in samenwerking. Mogelijk zouden wij namelijk kunnen helpen in het ontwikkelproces. Je kunt ons contacteren door hier onderaan een oplossing up te loaden, of een comment te plaatsen.

Lees meer
Gerelateerde SDG's wat zijn SDG's

Wil jij op deze uitdaging reageren?

Leonie Hilbrink
Leonie Hilbrink

Hoi Bjorn,

Ik heb je gemaild. Ik benieuwt naar jullie circulaire oplossing.

13 maart 2019 17:12
Bjorn Pus
Bjorn Pus

Hoi wij kunnen jullie helpen wij hebben een dergelijk project ook voor MVO Nederland gedaan. Mvg InPrintMatter Bjorn info@inprintmatter.nl

13 maart 2019 17:01